BUMS
  • واحدهای بهداشتی
    • معاون بهداشتی
    • هماهنگی و گسترش
    • واحد بهداشت محیط
    • واحد سلامت خانواده
    • امور آزمایشگاه
    • واحد بهداشت روان
    • واحد امور دارویی
    • پیشگیری و مبارزه با بیماری
    • واحد تغذیه
    • بهداشت دهان و دندان
    • واحد امور پرستاری
    • واحد بهداشت حرفه ای
    • واحد مدیریت خطر و بلایا
  • مراکز درمانی
    • مرکز فوریت های پزشکی
    • بیمارستان خاتم الانبیاء درمیان
  • مراکز بهداشتی
    • مرکز بهداشتی و درمانی اسدیه
    • مرکز بهداشتی و درمانی نوغاب
    • مرکز بهداشتی و درمانی قهستان
    • مرکز بهداشتی و درمانی بورنگ
    • مرکز بهداشتی و درمانی تخته جان
    • مرکز بهداشتی و درمانی طبس مسینا
    • مرکز بهداشتی و درمانی گزیک
    • مرکز بهداشتی و درمانی درمیان
    • مرکز بهداشتی و درمانی خوان
    • مرکز بهداشتی و درمانی گسک
  • خدمات
    • مرکز واکسیناسیون سطح شهرستان درمیان
    • برنامه حضور متخصصان بیمارستان درمیان
    • فرم نظر سنجی از ارباب رجوع و ثبت شکایات
    • فرم گزارش دهی اختیاری خطاهای پزشکی
    • فرم دریافت اطلاعات سایت
    • دانلود فایل
    • کلاس آنلاین مشاوره ازدواج
    • نوبت دهی اینترنتی بیمارستان خاتم الانبیاء درمیان
    • فرم ثبت نام دوره های آموزشی
    • آیین نامه و دستورالعمل ها
    • ثبت شکایات مردمی از مراکز تحت پوشش
شفافیت جمعه 16 خرداد 1404
سرمایه گذاری برای تولید
iran flag
  • English
  • العربیه
BUMS

معرفی شبکه درمیان

برنامه کلینیک بیمارستان

  • صفحه اصلی
  • آرشیوها
  • آرشیو اخبار
  • پیام بهداشتی به مناسبت ماه محرم و صفر
  • 1403/04/24 - 10:16
  • - تعداد بازدید: 162
  • - تعداد بازدیدکننده: 161
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان درمیان

پیام بهداشتی به مناسبت ماه محرم و صفر

ضمن عرض تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان و به منظور کاهش بار بیماریهای منتقله از آب و غذا در سطح شهرستان رعایت موارد ایمنی و بهداشتی به شرح ذیل در مساجد، حسینیه‌ها،  آشپزخانه‌های محل طبخ نذورات وبرپایی موکب ها مورد  انتظار و تاکید است:

*طبخ  موادغذایی ونذورات درمحل های دارای شرایط بهداشتی لازم  صورت پذیرد (رعایت موارد مربوط به نوع ظروف مورد استفاده ، دارابودن کارت معاینه پزشکی معتبرشاغلین،مواد اولیه  سالم دارای مشخصات فنی وبهداشتی،دفع بهداشتی فاضلاب، نظافت ، شستشو وگندزدایی مستمر سطوح ولوازم وابزار کار ، انجام تهویه مناسب  و...)

*به منظور پیشگیری از بروز موارد ناخواسته وطغیان بیماریها  رعایت ممنوعیت توزیع نذورات ( عدم قبول نذورات از افراد ناشناس) مورد انتظاراست درصورت توزیع وبروز هرگونه مسمومیت ناشی ازغذا ، مسئولیت متوجه متصدی استگاه صلوانی خواهد بود

*از تجمع و ورود افراد متفرقه در آشپزخانه های محل طبخ غذا به خصوص در زمان توزیع ممانعت به عمل آید

*معرفی مسئولین هیئات مذهبی ، ایستگاههای صلواتی به مر کز بهداشت شهرستان برای آموزشهای بهداشتی لازم

*کلیه افراد دخیل در تهیه وتوزیع مواد مواد خوراکی وآشامیدنی می بایست نسبت به اخذ کارت معاینه پزشکی اقدام نماید واز ورود افراد فاقد مورد مذکور دراین خصوص ممانعت به عمل آید

*پیش بینی کپسول ضدحریق دارای شارژ معتبر  با حجم وتعدادکافی درمحل های سوگواری

*پیگیری بازدید ایمنی از محل های برگزاری سوگواری درمساجد، حسینیه ها ،ایستگاههای صلواتی و...

*ضمن جمع آوری مستمر زباله تولیدی در کیسه ای زباله ، از پراکنده نمودن زباله در محیط خودداری گردد

*از قند ، شکر ویا خرمای تک نفره که به طور بهداشتی بسته بندی شده استفاده گردد

*برای خنک کردن آب فقط از یخ بهداشتی و وکیوم استفاده شود

*به تاریخ تولید وانقضای موادغذایی وآب بسته بندی شده  توجه شود

*رعایت بهداشت فردی استفاده از کلاه، دستکش وماسک مناسب در حین تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کلیه کلیه دست اندرکاران تهیه وتوزیع موادغذایی

*رعایت بهداشت مواد غذایی استفاده از مواد اولیه مرغوب قبل از تهیه و استفاده از ظروف مناسب جهت تهیه و نگهداری شربت و استفاده از ظروف درب دار و یخ سالم و بهداشتی*

*از ظروف یکبار مصرف شفاف در توزیع نوشیدنی گرم خودداری گردد و بایستی از ظروف یکبار مصرف مناسب دارای مجوز از غذا و دارو استفاده شود.

استفاده از آب آشامیدنی سالم(آب لوله کشی)*

*از نگهداری موادغذایی پخته‌شده در دمای در محیط بیش از ۲ساعت خودداری گردد درصورت الزام به نگهداری بیش از ۲ساعت، باید موادغذایی پخته شده در دمای زیر ۴درجه سانتی گراد یا در دمای بیش از ۶۳ درجه سانتی گراد(روی شمعک گاز ) تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه سانتی گراد نرسد.

*عدم توزیع انواع نوشیدنی از جمله شربت، ابلیمو و یا هر نوع مواد آشامیدنی خوردنی فله غیر بسته‌بندی

درصورت توزیع میوه دربسته پذیرایی رعایت کامل مراحل سالم‌سازی تاکید می‌گردد.*

*نظافت و گندزدایی مداوم سرویس‌های بهداشتی، انجام تهویه مناسب سرویس‌ها و اطمینان از وجود منابع صابون در سرویس‌ها مورد انتظار است.

عدم حضور کارکنان دارای بیماری سرماخوردگی و اسهالی در امر تهیه و توزیع مواد خوراکی و اشامیدنی*

خودداری از ذبح  وقربانی دام در جلوی هیات ها*

رعایت ممنوعیت استعمال دخانیات در آشپزخانه ها،مساجد حسینیه ها*

*مسئولین موکب ها قبل از برپایی ایستگاه صلواتی مجوز لازم از سازمان تبلیغات اسلامی اخذ نمایند و همچنین جهت دریافت کارت بهداشت به نزدیکترین مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایند.
شهروندان گرامی هرگونه شکایت بهداشتی به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار زیرسایت شبکه درمیان
  • کد خبر : 51841
کپی لینک کوتاه خبر:

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی

کلمات کلیدی
عکاس
  • محمد هاونگی
محمد  هاونگی
تنظیم کننده خبر

محمد هاونگی

عکاس
  • محمد هاونگی
لیست اخبار

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید
  • آخرین اخبار
  • اخبار پربازدید
13خرداد

اطلاعیه هواشناسی

12خرداد

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته ملی جمعیت

12خرداد

برگزاری همایش پیاده روی به مناسبت هفته ملی جوانی جمعیت

06خرداد

برگزاری همایش جوانی جمعیت و فرزند آوری با حضور و سخنرانی نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

05خرداد

برگزاری کمیته درون بخشی روزجهانی وهفته ملی بدون دخانیات1404

04خرداد

3-9 خرداد (( روزجهانی وهفته بدون دخانیات))

03خرداد

توصیه های بهداشتی در مواجهه با پدیده گرد وغبار وکاهش کیفیت هوا

2فروردین

بازدید رئیس شبکه از واحدهای تابعه

9اردیبهشت

بازدید از کارخانه سیمان باقران

6اردیبهشت

بازدید از بیمارستان

21اسفند

کمیته اجرایی برون بخشی بسیج ملی مبارزه با کرونا

4اردیبهشت

تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان

24بهمن

كارگاه آموزشي بسته جديدمراقبت هاي كودك سالم

5اسفند

جلسه هماهنگی درون بخشی بیماری کرونا ویروس

حوزه ریاست
آدرس

خراسان جنوبی، بیرجند، اسدیه_ جنب فرمانداری

کدپستی

9744145414

تلفن

056-31308888

ایمیل

khosravi.bums@gmail.com

لینک های سریع

حوزه ریاست

لینک های سریع

نوبت دهی بیمارستان ها
دبیرخانه الکترونیک(فرزین)
سامانه ارتباطات مردمی
خدمات الکترونیک منابع انسانی
سامانه تکریم ارباب رجوع
پست الکترونیکی دانشگاه
سامانه مدیریت آموزش
سامانه حضور و غیاب کارکنان
سامانه خدمات الکترونیک کاربران
کتابخانه دیجیتال
FTP دانشگاه
مجلات علمی دانشگاه
location
تعداد افراد آنلاین: 3
تعداد بازدید امروز: 268
تعداد بازدید کل: 82538
آخرین به روزرسانی: 1404/03/13 07:03

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.

اسپریت پرتال نیافام

انتخاب حالت کور رنگی

سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطی

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر موس:

تغییر فونت:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: