اولین جلسه شورای بهورزی شهرستان در سال 1401
اولین جلسه شورای بهورزی در سال جاری برگزار شد.

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان درمیان، اولین جلسه ی شورای بهورزی سال 1401 در روز یکشنبه بیست و نهم خرداد ماه با حضور رئیس مرکز بهداشت، مسئولین و کارشناسان واحدهای فنی و ستادی و اعضای شورای بهورزی شهرستان با دستور کار بررسی مشکلات موجود در خانه های بهداشت و ارائه ی راهکارهای لازم با نظر مسئولین مربوطه، در سالن اجتماعات مرکز بهداشت برگزار گردید. در ابتدا مصوبات جلسه ی قبلی بررسی و سپس طبق برنامه زمانبندی قبلی ؛ نقطه نظرات، مسائل و معضلات اجرایی و پشتیبانی و مطالبات حوزه بهورزی توسط نمایندگان مطرح گردید و در ادامه نیز تدابیری در خصوص مسائل مختلف حوزه ی بهورزی اندیشیده و راهکارهای لازم جهت حل آن ارائه و مصوب گردید.

1401/03/29