برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمیان به مناسبت روز پرستار(ولادت حضرت زینب (س))
مسابقات فوتسال کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمیان به مناسبت روز پرستار(ولادت حضرت زینب (س)) برگزار شد.

بنابرگزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمیان ، مسابقات فوتسال کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمیان به مناسبت گرامیداشت روز پرستار (ولادت حضرت زینب (س)) توسط امور ورزش شبکه برگزار گردیدکه با قهرمانی تیم فوتسال ستاد شبکه بهداشت و درمان این شهرستان به پایان رسید. در بازی پایانی مسابقات ، تیم ستاد شبکه بهداشت و درمان با نتیجه شش بر پنج از سد حریف خود تیم اورژانس 115 ( تیم دوم )گذشت و به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت .

لازم به ذکر است این مسابقات با شرکت پنج تیم از واحد های تابعه شبکه بهداشت و درمان درمیان (مدافعان سلامت –اداری بیمارستان – اورژانس 115- مرکز خدمان جامع سلامت قهستان و ستاد شبکه) در سالن ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان درمیان برگزار شد .

1400/09/29