معرفي بهداشتي مواد غذايي

كنترل بهداشتي مواد غذايي
 افزايش جمعيت كشورها و به موازات آن افزايش نياز به تأمين احتياجات غذايي مردم از مهمترين مسائلي است كه ذهن مسئولين بخشهاي مختلف را به خود مشغول نموده است . علاوه بر لزوم تأمين مقدار كافي توليدات مواد غذايي در حدي كه بتواند پاسخگوي نياز جامعه باشد ، حفظ ايمني ، بهداشت و كيفيت مواد غذايي توليد و عرضه شده نيز اهميت خاصي دارد بهداشت و ايمني مواد غذايي از جنبه هاي مختلفي حائز اهميت است كه از جمله آنها مي توان به مواردي از قبيل تأمين سلامت مصرف كنندگان اشاره كرد . بالا بودن سطح سلامت افراد از شاخص هاي مهم بهداشتي در جوامع مي باشد . در بسياري از كشورها موارد متعددي از بيماريها ديده مي شود كه در نتيجه عدم رعايت موازين بهداشت مواد غذايي به وقوع پيوسته و همين امر علاوه بر درگير نمودن بيماران با مشكلات بهداشتي ، هزينه هاي اقتصادي فراواني را نيز به دولتها تحميل مي كند لذا توجه به ايمني و بهداشت مواد غذايي امر ضروري است كه تحقق آن از طريق نيروهاي نظارتي با توانايي علمي و عملي لازم در خصوص بهداشت مواد غذايي امكان پذير مي باشد .

اهداف برنامه كنترل بهداشتي مواد غذايي

 افزايش آگاهي عمومي در زمينه رعايت مسائل بهداشت محيط

 - افزايش آگاهي پرسنل بهداشتي در زمينه بهداشت مواد غذايي

 - افزايش كنترل كيفي مواد غذايي در مراكز تهيه ، توزيع و فروش مواد غذايي در سطح شهرستان

 - نمونه برداري مستمر از نان در سطح شهرستان به منظور سنجش ميزان نمك و وجود يا عدم وجود جوش شيرين

 - نمونه برداري از مواد غذايي مشكوك به فساد

 - نمونه برداري از نمك هاي توزيعي در منطقه جهت سنجش درصد خلوص و ميزان يد

 - نمونه برداري ازشير مدرسه درطول سال تحصيلي

 - انجام يدسنجي از نمكهاي عرضه شده در مراكز تهيه و عرضه مواد غذايي از قبيل ساندويچ فروشي ها و اغذيه فروشي ها

نك

 

fb

تاریخ به روز رسانی:
1393/10/27
تعداد بازدید:
1107
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24
Powered by DorsaPortal