شبکه بهداشت و درمان درمیان
برگزاری جشنواره های غذا با محوریت استفاده از نان کامل به مناسبت روز جهانی غذا در سطح شهرستان

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمیان؛ جشنواره غذا با محوریت نان کامل به مناسبت روز جهانی غذا، در مهرماه در مراکز تخته جان ، گزیک ، گسک ، قهستان و خوان برگزار گردید.
در این جشنواره ها محصولات متنوعی از جمله نان های سبوس دار ، نان های محلی ، غذاهای سالم ، کماچ، شیرینی های محلی و... ارائه شد.
جشنواره های نان کامل با هدف ترویج فرهنگ غذایی سالم و افزایش اگاهی جامعه درباره اهمیت مصرف نان های کامل و تاثیرات مثبت آن بر سلامت برگزار گردید.
این جشنواره ها با محصولات متنوعی از جمله نان های سبوس دار ، نان های محلی ، کماچ، شیرینی های محلی و... برگزار گردید. و در در پایان، با نظر تیم داوری ، سالمترین و برترین غذاها معرفی و از تهیه کنندگان آنها با اهدای جوایزی تقدیر شده است .
در پایان جشنواره ها نیز هدایایی به برگزیدگان اهدا گردیده است .
همچنین گفتنی است : نان کامل از آرد گندم کامل تهیه می شود که شامل تمامی بخش های دانه غلات است و به دلیل حفظ سبوس حاوی فیبر ، ویتامین و مواد معدنی بیشتری نسبت به آرد سفید است . فیبر موجود در نان کامل به بهبود عملکرد گوارش کمک کرده و خطر بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی و چاقی را کاهش می دهد.
نظر دهید