تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان
مجمع خیرین سلامت شهرستان با حضور مدعوین و خیرین در تاریخ دوم اردیبهشت 99 تشکیل گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان درمیان ، اولین جلسه (تشکیل )مجمع خیرین سلامت شهرستان درمیان با حضور فرماندار شهرستان ، حسینی مدیر عامل مجمع خیرین سلامت استان،ائمه جمعه شهرستان، دکتر ارجمندی مدیر درمان دانشگاه ، دکتر عثمانی بجد رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، برخی مدیران دستگاههای اجرایی و جمعی از خیرین شهرستان در روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه 99 در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد . در این جلسه فرماندار شهرستان ، حسینی رئیس مجمع خیرین سلامت استان خواستار همکاری نهادهای بین بخشی ، خیرین شهرستان و سایر ادارات در افزایش مشارکت در حوزه سلامت شدند همچنین در این جلسه حسینی ، مجمع خیرین سلامت را ابزاری برای مشارکت مردم و همکاری بین بخشی در سطح محله ، بخش ، شهرستان ، استان و کشور دانستند و اظهار داشتند مجمع سلامت عاملی برای افزایش سواد سلامت مردم می باشد و بر لزوم همکاری سایر ارگانها تاکید نمودند.همچنین در این جلسه با نظر اعضاء رئیس ، نائب رئیس ،مدیر اجرایی و خزانه داری مجمع تعیین گردید.

1399/02/04

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24