حضور دكتر دهقاني فيروز آبادي رئيس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در جلسه بررسي سند توسعه ميان مدت شهرستان درميان
دكتر دهقاني فيروز آبادي رئيس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در جلسه بررسي سند توسعه ميان مدت شهرستان درميان شركت نمود

بنا به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان درميان دكتر دهقاني فيروز آبادي رئيس دانشگاه علوم پزشكي بيرجند در جلسه بررسي سند توسعه ميان مدت شهرستان درميان كه به رياست استاندار خراسان جنوبي در محل فرمانداري شهرستان درميان با حضور مديران استاني و شهرستاني در روز شنبه پنجم بهمن ماه 98برگزار شد شركت نمود.در اين جلسه طرح برنامه ريزي توسعه شهرستان با همكاري دستگاههاي اجرايي ذي ربط مورد بررسي قرار گرفت همچنين رئيس دانشگاه علوم پزشكي پس از پايان جلسه به اتفاق استاندار و فرماندار از بيمارستان خاتم الانبياء (ص) درميان بازديد نمودند كه با توجه به آماده بودن فضاي بخش دياليز بيمارستان و مكاتبه انجام شده با شركت مربوطه جهت نصب دستگاهها ،شاهد افتتاح بخش دياليز بزودي خواهيم بود. همچنين پانسيون پزشكان بيمارستان در حال ساخت مي باشد .

شبكه بهداشت و درمان درميان
1398/11/07